Tervetuloa nettisivuilleni!

Minulla on nettisivut – melkoista! Olenko nyt oikea kirjoittelija, sitten?

 

Fiilistelyt sikseen: nettisivut ovat täällä ja ne ovat päheät! (Saan sanoa näin, koska en ole suunnitellut niitä.) Sivuilta löydät tietoa minusta ja kirjoituksistani, yhteydenottolomake, linkit blogeihini ja somekanavilleni sekä, tietenkin, levotonta läpändeerusta. Kaikki tavallinen materiaali, jota nettisivuilta pitääkin löytyä, siis. Jatkossa uutisosiosta tulee pääasiallinen tiedotuskanava (somen lisäksi, tietenkin), joten jos haluat pysyä kärryillä kirjoitteluuni liittyvistä seikoista, kaikki mainitsemisen arvoinen löytyy täältä.

 

Mitäpä tässä enempää leukoja länkyttämään: Tervetuloa nettisivuilleni!

 

P.S. Vielä kerran suuri kiitos nettisivut kasanneelle Minnalle aivan mahtavasta työstä!

Posts created 10

Aiheeseen liittyvää

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Ylös