Avuksi muille kirjoittelijoille

Aloitan uuden jutun, palvelun: alan auttaa kanssakirjoittajia heidän tekstiensä kanssa. Sivulta “Apua kirjoittajille” löytyy informaatiota tästä, mutta lyhyenä tiivistelmänä mainittakoon, että tarjoamani palvelut ovat niin oikolukuapuakommentointia ja kustannustoimitusta. Oikolukuapu on pelkkää kielenhuoltoa, kommentointi tekstikokonaisuuden käsittelyä ja kustannustoimitus yhdistelmä kahta edellistä – kaikki huomioni ovat kuitenkin (tietenkin) vain ehdotuksia, vinkkejä, ja niiden huomioiminen tai huomiotta jättäminen ovat kirjoittajan itsensä päätettävissä. Pyydän palveluistani rahallista korvausta, mutta eurojesi vastineeksi uskon kykeneväni auttamaan Sinua polulla entistä paremmaksi kirjailijaksi.

 

Kuten sanottua, lisäinfoa, sisältäen mm. havainnollistavia kuvia palveluiden eroista, löytyy “Apua kirjoitajille” -sivulta.

Posts created 10

Aiheeseen liittyvää

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Ylös