Uskon ritarit on täällä

 

Laskutavasta riippuen 3,5 tai 4 vuotta työstämäni käsikirjoitus on nyt kirja. Tuon kirjan nimi on, kuten blogitekstin (?) otsikko paljastaakin, Uskon ritarit. Aiheena ovat ristiretkien historia, uskonnollinen/ideologinen sodankäynti sekä allekirjoittaneen uskonnoton pyhiinvaellus Pyhän maan pyhimmille hoodeille. Mittaa on hitusen vajaa 300 sivua, mutta tuohon sivumäärään mahtuu aika paljon materiaalia, alkaen Matti Klinge -vitsistä ja päättyen Paavo Väyrynen -vitsiin. Sekä toki sitä ns. asiaakin. Jumalan vihollisista eroten ainakin yksi esilukija kertoi tihrustaneensa ihan legittiä* itkua käsikirjoitusta lukiessa. Luvassa on siis tunteiden vuoristorataa, ilmeisesti – ainakin kirjoitusprosessi on ollut vittusaatanaperkeleiden sekä… no, ei nyt ihan itkun mutta jonkin sellaisen… sävyttämää. Silti, totally worth it.

Myös äänikirja- ja e-kirja-versiot ovat tulossa kaikkiin asiaan vihkiytyneisiin palveluihin. Kirjakauppoihin teos ehtii 9.8. alkaen.

* Ei siis mitään “mitä tää on, mä en kestä, vittu mitä paskaa” -itkua.

Posts created 10

Aiheeseen liittyvää

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Ylös